Dit kan JIJ doen

Sowieso kun je ervoor kiezen om een keer niet op een vliegvakantie te gaan of slechts 1x per jaar.

Wat je óók kunt doen is je aansluiten bij Stichting ‘Drenthe Blijft Stil’ en actief lid worden. Momenteel bestaat onze stichting uit een klein aantal, actieve Drentenaren die verspreid over de hele provincie wonen en vinden dat de luchtvaartplannen niet goed zijn voor de toekomst van een groen en gezond Drenthe. Zij kunnen dit niet in hun eentje blijven doen en dus zijn er hard actieve leden nodig die zich ook willen inzetten om te voorkomen dat Drenthe straks één groot ‘Haarlemmermeerpolder‘ lijkt.


Je kunt méér doen dan je denkt!

Actief deelnemen!

Heb je zin, tijd en gelegenheid om je in de dossiers te verdiepen en zie je kansen en mogelijkheden hier in? Sluit je dán bij ons aan als actief lid en help mee om te voorkomen dat Drenthe één groot vliegveld wordt.

Aanmelden? klik hier

Ondersteuner worden!

Heb je een wat vollere agenda maar wil je tóch actief bijdragen aan de dossiers waarmee wij bezig zijn? Dan kun je ons ondersteunen door mee te lezen en ons te helpen reageren op de landelijke en lokale politiek.

Aanmelden? klik hier

Doneren helpt ook!

Heb je helemaal geen tijd of zijn de dossiers je te groot dan kun je ons altijd ondersteunen door donateur te worden. Met een periodieke of éénmalige gift steun je ons onbetaalde werk én het is fiscaal aantrekkelijk.

Donatie doen? klik hier

KOM UIT JE STOEL EN MELD JE AAN!

Denk niet dat je toch niets kunt doen
want je kunt veel meer dan je zelf denkt..

Wij lezen de rapporten van het ministerie grondig na, checken de feiten en benaderen wetenschappers om de uitkomsten te laten toetsen. Wij schrijven brieven aan gemeenten, provincie en ministerie. Wij overleggen met natuur- en andere belangenverenigingen. Wij praten met bewoners en ondernemers in de provincie. Wij flyeren huis-aan-huis. Wij schrijven persberichten aan diverse kranten en benaderen (lokale) radio en TV. Wij lichten gemeenten, scholen en bewoners voor.

Kortom; ook JIJ kunt écht wel iets doen bij ‘Drenthe Blijft Stil’.

“Zegt het voort, zegt het voort..!!”

Informeer vrienden, buren, collega’s en dorpsgenoten.

Informeer zo veel mogelijk mensen!!

Drenthe móét zich bewust gaan worden van de enorme negatieve impact die de concept-luchtruimherziening voor onze prachtige groene en stille provincie én ons aller leef- en woongenot gaat betekenen.