Politiek

Wie is de mol..?

Normaal gesproken maken wij geen reclame voor andere websites. Simpelweg omdat iedereen de meeste nieuwsgaring via onze website verneemt en eventueel andere websites ook wel zelf kan opzoeken.

Voor deze keer maken we een uitzondering omdat de website die we ontdekt hebben er een is zoals die nog niet eerder is vertoond.

Het betreft nl. een website van een ‘ervaringsdeskundige’ als het gaat om overlast door vliegtuig-verkeer. In dit geval iemand die lange tijd in Noord-Holland woont en op dagelijkse basis ernstige overlast ondervindt van overvliegend (landend en stijgend) luchtverkeer. Slapen wordt ernstig verstoord, de luchtkwaliteit gaat gigantisch snel achteruit (met alle gevolgen van dien voor de volksgezondheid) en nog véél meer.

De website van Bob van Marlen is hier te zien en al lees je maar de eerste 10 trucs dan zul je al heel snel inzien waar wij mee te maken hebben en waar tegen wij strijden; een totaal niet-transparante overheid waarin mensen zich bewegen met maar één doel; het doordrukken van hun éígen (carrière)doelstellingen.

Deze schrijver heeft álle luchtvaart-leugens en bedrog op een rijtje gezet door middel van per leugen de truc erachter uit te leggen. Een prachtige bloemlezing van wat voor trucjes de luchtvaart-lobby allemaal gebruikt om de bevolking tegen elkaar uit te spelen én een enorme dikke worst voor te houden; verdeel en heers.

Zélfs wij, die gepokt en gemazeld zijn de het luchtvaart-dossier, lazen enkele trucs waarvan wij inderdaad een “aha-erlebnis” kregen. “Die truc hebben we mee gemaakt”, zeiden we tegen elkaar bij het lezen van menig luchtvaart-trucje.

Een aantal trucs haken in elkaar en worden dan ook vaak in combinatie gebruikt. Met name truc#1, truc#16 en truc#28 zien wij vaak terug komen. En het hele oevre aan trucjes hebben we al een keer gezien. Hoe vaak de hoge ambtenaren van I&W zich niet al enorm meelevend hebben opgesteld, hebben toegegeven dat het heel erg gaat worden maar dat er nu eenmaal geen andere mogelijkheid is, zijn ontelbaar. Deze mensen zijn goed getraind in hoe ze een leugen geloofwaardig moeten overbrengen en dús worden ze op hun blauwe(of bruine) ogen geloofd.

En het erge is dat menig burger dit ziet maar menig (lokaal)politicus niet. En dáár ligt onze grootste zorg. Ook ZIJ moeten er van doordrongen worden dat de overheid in al haar non-transparantie niet uit gaat van de beste bedoelingen voor de provincie Drenthe en de bevolking die in het groen en de rust leeft.

Help ons mee om de politiek in te laten zien dat de plannen van de overheid met de concept-luchtruimherziening PERMANENTE SCHADE oplevert aan de Drentse natuur (planten sterven af, dieren migreren naar betere plekken), de Drentse rust en stilte, die jaarlijks zorgt voor enorm veel toeristen uit binnen- en buitenland die speciaal voor deze elementen naar Drenthe toe komen, én – misschien nog wel het allerbelangrijkste – de volksgezondheid omdat mensen eerder dood gaan door permanente herrie die hart- en vaatziekten tot gevolg kunnen hebben. Dat mensen psychische klachten krijgen door het slaap-tekort dat optreedt door overdenderende vliegtuigen. Dat kinder-hersens zich niet meer tot nauwelijks ontwikkelen door permanente herrie van vliegtuigen, met álle gevolgen van dien voor de toekomst van ons ziektekostenverzekerings-stelsel (óók één van de trucs in het overzicht van Bob van Marlen).

KOM IN ACTIE!

Help ons mee om de politiek te doordringen van de schadelijke luchtvaart-plannen van de overheid en hou Drenthe schoon en stil.

(bron foto’s: Pixabay.com)