Stichting

Bankrekening is geopend

Dat banken enige angst hebben voor actiecomitées kunnen wij ons heel goed voorstellen. Per slot van rekening valt er vaak in de kranten te lezen dat een of ander actiecomité op een weinig ‘effectieve’ wijze kracht heeft gezet bij haar standpunten. Vanuit dit oogpunt is het dat ook in ons geval de banken terughoudend waren in het willen openen van een rekening. Het heeft enige voeten in aarde gehad om de bank te overtuigen van onze oprechte bedoelingen om nooit of te nimmer andere middelen dan conversatie in te zullen zetten.

Uiteindelijk zijn wij tòch zover gekomen dat afgelopen vrijdag de Rabobank een rekening voor ons heeft geopend.

Het rekeningnummer van ons is: NL93RABO0330941623 tnv. “Stichting Drenthe Blijft Stil”. Wij hopen oprecht dat u ons werk financieel wilt ondersteunen door een donatie te doen. Met deze middelen kunnen wij onder andere bijdragen aan de onderzoeken die we moeten laten uitvoeren door erkende deskundigen, juridische bijstand, acties richting de politiek en de kosten van de civiele procedure zelf.

Elk bedrag is welkom en zal hiervoor worden gebruikt. Onze (bestuurs)leden krijgen geen vergoeding, noch salaris. Er wordt geen onrechtmatig gebruik gemaakt van giften. Onze boekhouding is volledig transparant en door diegenen die ons financieel steunen te allen tijde in te zien.

 

Wilt u een stapje verder gaan en mede eiser worden?

Wordt u als particulier, bedrijf, stichting, vereniging ook gedupeerd door de beoogde laagvliegroutes, dan kunt u samen met ons eiser worden in deze civiele procedure.
Hoe meer eisers hoe sterker we staan.

Bedrijven kunnen bijv. met omzetdaling te maken krijgen omdat toeristen wegblijven.

Particulieren zullen ook zwaar getroffen worden door bijv. waardedaling woning, te verwachten slaapstoornissen, verstoring van de stilte en rust op de camping, thuis als je lekker in de tuin zit, etc. ………

Eisers worden NIET belast met kosten !!!