Stichting

Bye bye website…

…en hallo website..!! 🙂

Zoals je wellicht ziet, hebben we afscheid genomen van de oude vertrouwde website die ons, sinds onze oprichting in 2018, zo goed op de kaart heeft geholpen. Een website die we in allereil hebben opgezet naar de ideëen en inzichten van tóén. Het design uit die tijd was, laten we op z’n zachts zeggen, ‘kleurrijk‘. Er gebeurde veel in beeld en er was veel te zien. Vaak ook té veel en dat is ook wat we regelmatig terug hoorden van lezers. “De informatie is interessant maar ik weet niet waar ik moet kijken want er is overal wel iets gaande”, aldus één van jullie. En met dít soort geluiden doen wij óók graag iets want als de informatie die wij willen delen verdwijnt in de veelvoud aan kleurtjes en bewegende elementen, schieten wij aan ons doel voorbij.

Met ingang van 25 mei 2021 gebruiken wij dus een geheel nieuw design. Een design dat rustig oogt en daardoor al direct overzichtelijk is. Met een handige zoek-functie waardoor je alle informatie goed op je scherm kunt krijgen door simpelweg een enkele zoekterm in te geven. Wil je alles weten over de F-35’s dan typ je in ‘F-35’ (zónder aanhalingstekens 🙂 )

Met duidelijk aangegeven categorieën en maar één categorie per artikel en niet meer drie of vier, dus een duidelijke keuze waar het stuk over gaat.

Bovenaan zie je belangrijkste zaken die wij willen benadrukken. Dus heel simpel gezegd is dat waar wij ons mee bezig houden als Stichting “Drenthe Blijft Stil”.

Vanzelfsprekend horen wij graag van jullie wat je vindt van de nieuwe website dus ‘drop us a line’ zoals dat in het Engels heet, ofwel: stuur gerust een bericht.

Oh ja, en als je dan tóch een bericht stuurt, doe dat dan via één van de contactformulieren waarmee je je ook kunt aanmelden als meewerkend lid van Stichting “Drenthe Blijft Stil” want alleen samen behouden we het mooie Drenthe zoals we dat nu kennen; groen, mooi en vooral stil…