Nog te kiezen categorie

Vrachtvluchten op Lelystad..?

Houdt de minister haar woord en is Lelystad Airport ècht en alleen bedoeld als overvloei-vliegveld voor Schiphol of komen er tòch (nachtelijke) vrachtvluchten op het vliegveld..?

Steeds meer en meer uiterlijke kenmerken worden zichtbaar dat Lelystad Airport op den duur óók gebruikt gaat worden voor vrachtvluchten. Zo zijn de landingsbanen opgetrokken uit een samenstelling van materialen die terug te vinden zijn op vliegvelden waar grote vrachtvliegtuigen landen en opstijgen. Daarnaast is er een mega-distributiecentrum aan de rand van het nieuwe vliegveld in aanbouw.

Ook zijn er inmiddels firma’s uit het buitenland — waaronder een firma in Spanje — die desgevraagd (in het Spaans weliswaar want in het Engels doen zij alsof zij van niets weten) bevestigen binnen zeer afzienbare tijd op Lelystad te willen gaan vliegen met vrachtvluchten.

Op de eerste foto van dit artikel is te zien dat er een enorm gebouw ontspruit en op foto twee is te zien hoe de landingsbanen verlengd worden. Dit laatste is absoluut niet nodig voor vakantievluchten echter wèl voor vrachtvluchten.

De minister blijft ontkennen. Wij diepen dit verder uit en houden het scherp en nauwlettend in de gaten.

Het is al te gek voor woorden dat Westerveld van ’s morgens 4:00u tot ’s avonds na middernacht last heeft van stijgende en landende vluchten op Schiphol (!!!). Hier is een rare kentering te bekennen qua luchtverkeer op en van Schiphol dat tot ongeveer een jaar geleden nauwelijks tot niet werd waargenomen.

[Bron]: RTV Oost